POLITYKA PRYWATNOŚCI PORTALU

BIURO-KREACJA.INFO

 

I.  Postanowienia Ogólne

Postanowienia poniższe stanowią politykę prywatności (dalej: „Polityka Prywatności”), która określa informacje dotyczące zbierania danych, w tym danych osobowych użytkowników usług świadczonych przez B2B Online Publishing Sp. z o.o.  z siedzibą w Warszawie,  przy ul. Ceramicznej 18/710, o numerze NIP: 5242771548, Regon: 147395622, dalej zwanym  Administratorem, oraz sposób ich przetwarzania. 

 

II. Dane osobowe

B2B Online Publishing Sp. z o.o. dokłada wszelkich starań, aby prowadzony Portal biuro-kreacja.info ułatwiał każdemu użytkownikowi przeglądanie strony i składanie zamówień. Dlatego w trosce o bezpieczeństwo informujemy, że poruszając się po stronie wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez Portal plików cookies oraz innych podanych dobrowolnie danych osobowych. Dane, o które będziesz proszony w formularzach zamówień lub subskrybując newsletter, są niezbędne do działania Portalu lub realizacji usługi. Podanie danych jest dobrowolne. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.

 

III. Rodzaje i cel wykorzystania danych

Jawne Dane Osobowe
Dane osobowe podane na Portalu należących do B2B Online Publishing Sp. z o.o. przy okazji wysyłania komentarzy, opinii itp. są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Portal biuro-kreacja.info nie ma możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji. Dlatego dane te nie podlegają „Polityce Prywatności”.

Cookies (Ciasteczka)
biuro-kreacja.info zbiera automatycznie dane zawarte w plikach cookies podczas korzystania ze strony internetowej Portalu. Cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do wykonania danej operacji, np. w postaci uwierzytelnienia, zbierania danych statystycznych lub zapisania danych w formularzach kontaktu lub zamówienia.
Cookies są nieszkodliwe dla komputera, jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarki) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Jednakże w ustawieniach przeglądarki można dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies, w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną ich obsługę w ustawieniach przeglądarki bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu końcowym użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania przeglądarki. Usługa lub jej poszczególne funkcjonalności mogą jednak bez plików cookies nie działać poprawnie.

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów
Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych newsletterów należących do B2B Online Publishing Sp. z o.o. wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail i innych danych, np. imię itp. Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej serwisów.

Niezapowiedziane Wiadomości
B2B Online Publishing Sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności. Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości B2B Online Publishing Sp. z o.o. rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego Portalu, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.) oraz informacje komercyjne (mailingi, promocje, reklamy, inne materiały marketingowe). Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych biuro-kreacja.info.

Inne formularze
Formularze, okna pop-up i inne formy znajdujące się gościnnie na Portalu należących do B2B Online Publishing Sp. z o.o. i dotyczące usług, produktów, serwisów nieobsługiwanych przez biuro-kreacja.info nie podlegają „Polityce Prywatności”.

 

IV. Uprawnienia użytkowników w zakresie danych osobowych

B2B Online Publishing Sp. z o.o. zapewnia użytkownikom przekazującym dane osobowe realizację uprawnień wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 z późn. zm.), w tym również prawo do żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.
Użytkownik ma prawo w każdym czasie do usunięcia swoich danych osobowych poprzez kontakt mailowy na adres reklama@biuro-kreacja.info.
B2B Online Publishing Sp. z o.o. stosuje środki techniczne i organizacyjne, których celem jest jak najlepsze zabezpieczenie gromadzonych danych osobowych przed nieuprawnionym dostępem lub niewłaściwym wykorzystywaniem przez osoby nieuprawnione.

 

V. Zmiany Polityki Prywatności

B2B Online Publishing Sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego użytkownika serwisu należącego do biuro-kreacja.info obowiązuje aktualna „Polityką Prywatności”. O zmianach Polityki Prywatności, B2B Online Publishing Sp. z o.o. będzie informować na stronach serwisu.

 

VI. Dodatkowe informacje

W przypadku pytań lub wątpliwości, co do Polityki Prywatności, B2B Online Publishing Sp. z o.o. prosi o kontakt na adres e-mail podany na stronach serwisu: reklama@biuro-kreacja.info

Najpopularniejsze artykuły

Ikona designu Karim Rashid – w wyjątkowej współpracy z trzema markami, należącymi do Grupy Kinnarps.

czytaj więcej...

Aktywność zawodowa to nieodzowna składowa stylu życia współczesnego człowieka. Jej szczególną odmianę stanowi praca wykonywana w środowisku biurowym.

czytaj więcej...

Orgatec to nie tylko prezentacja mebli biurowych, lecz przede wszystkim międzynarodowa platforma prezentacji idei i rozwiązań dla nowoczesnych środowisk pracy.

czytaj więcej...

Wrześniowa edycja CIFF 2016 (China International Furniture Fair) odbędzie się w Szanghaju.

czytaj więcej...

Gorące tematy

Technologia, którą wybierasz do pracy, powinna wspierać wydajność i sprawiać, że codzienne procesy staną się szybkie i skuteczne. Sharp prezentuje nowe kompaktowe monochromatyczne urządzenia wielofunkcyjne.

czytaj więcej...

Firma HELIKON Meble Biurowe SA pierwszy dzień wiosny zainaugurowała otwarciem nowego, dużego showroomu.

czytaj więcej...

Forbo Flooring podczas targów Salone del Mobile w Mediolanie zaprezentuje trzy nowe, przedpremierowe kolekcje. Firma rozpoczyna też współpracę z designerem światowej sławy...

czytaj więcej...

Marmoleum Modular to niezwykła kolekcja naturalnych płytek w różnorodnych rozmiarach i kolorach, które pozwalają na stworzenie unikatowych wzorów na podłodze.

czytaj więcej...

NASI PARTNERZY: